Horoskopy

16. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 16. listopad

Poznáváme svou minulost, své kořeny, a kdo se toho odváží, také svůj osud – karmu. Zorganizujme rodinné setkání, návštěvu, popovídejme si o našich předcích, našem rodu, naší minulosti. Získáme tak informace, s nimiž můžeme pracovat, čistit rodinnou karmu, měnit negativní rodové vzorce.

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Fontána

Ráno začneme protahováním, procvičujeme oblast nohou, která je v těchto dnech citlivější. V oblasti lýtek, stehen, holení i kyčlí můžeme pociťovat bolest, tlak. Pomohou nám masáže. Objednáme se ke kadeřníkovi, vhodné je barvení vlasů, zábaly a výživa vlasových kořínků.

[[nid:5466643]]

Ve dnech přibývající Luny si vybíráme stravu, která nám nejen chutná, ale i prospívá. Rýžové, těstovinové, bramborové jídlo, nebo zeleninové přílohy k netučným rybám. Pijeme teplé bylinkové čaje podporující energii našeho těla.

Zajímavou kombinací je zelená a fialová. Vybereme kámen sugilit nebo fluorit.

Svůj osobní prostor provodíme svěží vůní červeného grepu.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky karma Luna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.