Horoskopy

17. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 17. listopad

Dnes se probouzí energie našeho těla – kundaliní – Hadí síla, pročišťující čakry. Je to silná energie, s níž je třeba umět zacházet, jinak se stává destruktivní. Nepouštíme se do nových aktivit, spíš jen dokončujeme to, co jsme začali. Provádíme očistné procedury, mentálně čistíme svou mysl i tělo.

Luna v Rybách - přibývá

symbol Koruna

V těchto dnech sílí intuice, prohlubuje se empatie a roste touha pomáhat druhým. Jsme propojenější se svou duší a neřešíme materiální záležitosti.

Ryby mají v lunárním cyklu vliv na chodidla, nárty, kotníky, a také na lymfatický systém. Celé tělo uvedeme do chodu svižným cvičením, poskakováním. Po ranní sprše věnujeme pozornosti reflexním bodům na chodidlech, které natřeme např. arnikovou mastí. Nezapomeneme ani na pěstění pokožky rukou.

[[nid:5466643]]

Tělu dodáme už se snídaní co nejvíc vitamínů v přírodní formě. Vymačkáme si červený grep, jíme jablka, mrkev s pomerančem. Vyhneme se masu, uzeninám, různým polotovarům a fast foodu. K obědu si zajdeme do vegetariánské restaurace, nebo na těstoviny do pizzerie. Pijeme teplé tekutiny, podporující zažívání a nervovou soustavu.

Pozor na operace v oblasti chodidel, nehtů, kotníků, psychologická vyšetření.

Přednost dáme pastelové modré nebo zelené. Tím pravým kamenem je opál nebo chryzokol.

Krásnou vůní je bergamot nebo marocký ibišek.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.