Horoskopy

19. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 19. listopad

Dnešek je velmi vhodný ke vzdělávání, akční znamení Berana podporuje získávání netradičních informací. Léčíme své tělo, léky působí intenzivněji. Snažíme se konzumovat potraviny, které podporují činnost srdce a střev, prospěje nám pohyb a cvičení.

Luna v Beranu - přibývá

symbol Kolo

Tyto dny přináší spontánnost, soutěživost a impulsivnost. Dáme pozor, kam svou energii směřujeme, jsme plni nadšení, které může brzy vychladnout.

Beran má vliv na oblast hlavy, můžeme mít sklony k bolestem hlavy, migrénám. Pomohou uvolňující cviky, masáž hlavy a zátylku, ájurvédská olejová masáž. Šetříme všechny smyslové orgány, i sluch - vyhýbáme se hlučnému prostředí, také zrak - nevysedáváme dlouho u obrazovky počítače a umělého osvětlení.

[[nid:5466643]]

Konzumujeme co nejvíc ovoce a bílkovin, naše tělo je lépe zpracovává. Jíme netučné ryby, plodovou zeleninu, hrách, čočku. Vhodný je také odlehčující den, kdy pijeme ovocné či zeleninové šťávy, nebo bylinkové a detoxikační čaje, teplou vodu s citrónem.

Pozor na operace v oblasti hlavy a smyslových orgánů. Vybereme oranžovou nebo žlutou.

Může se nám líbit almandin nebo zlatý topaz.

Vybereme růži nebo meduňky.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.