Horoskopy

20. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 20. listopad

Dnes můžeme správně vyhodnotit získané informace - jsme ve spojení se svými neviditelnými rádci. Můžeme dokončit  všechny pracovní a obchodní záležitosti, jejichž řešení se protahovalo. Na dnešek si lze naplánovat i důležité aktivity z oblasti financí. Příznivé zahájení projektů, které skončí zdarem.

Luna v Beranu - přibývá

symbol Trubka

Luna je ve fázi přibývání ve znamení Berana, snažíme se bránit chaosu a zbytečné aktivitě. Pozornost věnujeme smyslovým orgánům: očím, uším, nosu. Vyhýbáme se hlučnému prostředí, a pozornost věnujeme zvláště očím, které po celé dny namáháme, dopřejeme klid a péči s použitím přírodních prostředků, např. obkladů ze světlíku lékařského.

[[nid:5466643]]

Cyklus Luny v Beranu má ovocně-bílkovinnou kvalitu, což znamená, že v těchto dnech dáváme přednost ovoci, které konzumujeme spíše ráno a dopoledne. K obědu a k večeři volíme bílé drůbeží maso a ryby. Vegetariánům se doporučují fazole, hrách, plodová zelenina. Uvaříme si čočkovou polévku, cuketu, lečo z paprik a cibule, přidáme tofu.

Vybereme zelnou nebo červenou. Skvělým kamenem je rubín nebo achát mechový.

Svůj osobní prostor provoníme citrónovou trávou nebo jasmínem.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.