Horoskopy

20. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 20. listopad

Dnes můžeme správně vyhodnotit získané informace - jsme ve spojení se svými neviditelnými rádci. Můžeme dokončit  všechny pracovní a obchodní záležitosti, jejichž řešení se protahovalo. Na dnešek si lze naplánovat i důležité aktivity z oblasti financí. Příznivé zahájení projektů, které skončí zdarem.

Luna v Beranu - přibývá

symbol Trubka

Luna je ve fázi přibývání ve znamení Berana, snažíme se bránit chaosu a zbytečné aktivitě. Pozornost věnujeme smyslovým orgánům: očím, uším, nosu. Vyhýbáme se hlučnému prostředí, a pozornost věnujeme zvláště očím, které po celé dny namáháme, dopřejeme klid a péči s použitím přírodních prostředků, např. obkladů ze světlíku lékařského.

[[nid:5466643]]

Cyklus Luny v Beranu má ovocně-bílkovinnou kvalitu, což znamená, že v těchto dnech dáváme přednost ovoci, které konzumujeme spíše ráno a dopoledne. K obědu a k večeři volíme bílé drůbeží maso a ryby. Vegetariánům se doporučují fazole, hrách, plodová zelenina. Uvaříme si čočkovou polévku, cuketu, lečo z paprik a cibule, přidáme tofu.

Vybereme zelnou nebo červenou. Skvělým kamenem je rubín nebo achát mechový.

Svůj osobní prostor provoníme citrónovou trávou nebo jasmínem.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.