Horoskopy

25. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 25. listopad

Půjde o náročný den; nezačínáme nic nového, měli bychom se ptát sami sebe, co můžeme ve svém  životě změnit k lepšímu. Zaměřujeme se na osobní rozvoj, vztahy s ostatními i na úspěch v pracovní oblasti. Plánujeme a sbíráme informace; jednat začneme až v příhodnějším lunárním dni.

Luna v Blížencích - ubývá

symbol Pavouk

Prospěje nám protáhnout si páteř a končetiny, především paže. Citlivé jsou nyní plíce; dýcháme plynule, pomoci nám může jóga. Vhodná je masáž, plavání, nebo teplá bylinková koupel, péče o ruce, zábaly a manikúra.

[[nid:5466643]]

Živnou kvalitou v těchto dnech je tuk, proto volíme zdravé tuky, kvalitní oleje, maso, ryby. Bezmasá strava může obsahovat tofu na všechny způsoby. Jíme saláty, semínka, ořechy, i sladkosti. Posilníme plíce odvarem z lékořice, při trávicích potížích pomůže fenykl.

Zvolíme zajímavou kombinaci fialová a žlutá.

Vybereme kámen žlutý opál nebo sugilit. Tou vhodnou vůní je levandule nebo heřmánek.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky jóga plíce masáž

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.