Horoskopy

27. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 27. listopad

Dynamický den, plný energie a rozhodnosti. Nechybí nám odvaha, plánujeme budoucnost. Den přátelských setkávání a kontaktů, vhodný také k cestování, obchodování, zahájení nových projektů. Respektujeme názory kolegů,  a společná práce se nám daří, vhodné pro posun v práci a kariéře.

Luna v Raku - ubývá

symbol Koně

Pozornost zaměříme na svou hruď a prsa, která sprchujeme, masírujeme a aplikujeme pečující, výživné krémy. Další citlivé oblasti jsou játra, žlučník a plíce. Přečteme si knihy o psychosomatice a zjistíme si, jak souvisí naše psychika s naším tělem a jeho problémy.

[[nid:5466643]]

Naše zažívání může trpět výkyvy naší psychiky, jíme pravidelně a v malých porcích. Preferujeme svá oblíbená jídla, snažíme se udělat si radost něčím „dobrým“, a nevyčítáme si, že hřešíme. Naší psychiku zklidní čaj z meduňky nebo kousek kvalitní hořké čokolády.

Může se nám líbit růžová a světle modrá. Ozdobíme se kunzitem nebo larimarem.

Bude nám vonět cedr nebo jasmín.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky psychika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.