Horoskopy

29. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 29. listopad

Odložíme náročné pracovní úkoly, i obchodní jednání a schůzky. Neměli bychom podléhat napětí, ale naopak se snažit být v klidu a bránit se agresivnímu chování okolí. Prospěje nám pohyb, procházky a tříbení myšlenek, snažíme se pochopit jednání svých blízkých a odpustit jim.

Luna ve Lvu - ubývá

symbol Krokodýl

Znamení Lva má vliv na srdce a cévní systém. Všechno, co uděláme pro naše srdce dobrého, se nám vrátí. Naopak se vyhneme všemu, co srdce zatěžuje - těžké fyzické práci, stresu. Naplánujte si návštěvu divadla, zajdeme na koncert. Objednáme se ke kadeřníkovi na stříhání, vlasy budou hustší a pevnější.

[[nid:5466643]]

Ve dnech ubývající Luny si dopřejeme, co nám chutná, naše tělo má tendenci méně ukládat. Přednost dáme více chodům, nevynecháme ani zeleninu, saláty, lusky, cuketu. Chceme-li mlsat, tak zdravě: kousek kvalitní hořké čokolády, nebo row sušenky.

Může se nám líbit červená nebo žlutá. Vybereme rubín nebo žlutý oplá.

Byt provoníme levandulí nebo lilií.

Sdílejte článek
Štítky oběhová soustava

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.