Horoskopy

30. listopadu 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 30. listopad

Odložíme náročné pracovní úkoly, i obchodní jednání a schůzky. Neměli bychom podléhat napětí, ale naopak se snažit být v klidu a bránit se agresivnímu chování okolí. Prospěje nám pohyb, procházky a tříbení myšlenek, snažíme se pochopit jednání svých blízkých a odpustit jim.

Luna v Panně - ubývá

symbol Krokodýl

Luna v Panně nás učí řádu a soustředění na vše, co děláme. Opatrnější musíme být při vynášení soudů a kritice ostatních.

V těchto dnech mají citlivější jedinci problémy s trávením, které je nutno podpořit správným výběrem stravy. Důležitý je pohyb a cvičení, kterým rozproudíme energii těla i peristaltiku střev. Věnujeme péči pleti, vlasům i nehtům, zajdeme si ke kadeřníkovi a na manikúru.

[[nid:5466643]]

Luna je ve fází ubývající, pro dobré zažívání volíme stravu s vyšším obsahem vlákniny. Začneme vydatnou snídaní, k obědu si připravíme bezvaječné těstoviny, dušenou zeleninu, nebo krůtí plátek. Večer si dáme kvalitní ovčí nebo kozí sýr se zeleninovou oblohou. Samozřejmostí je pitný režim, přednost dáme teplým nápojům.

Pozor na alkohol, méně solíme, operace v oblasti ledvin a pánve.

Pěkná je kombinace hnědé a bílé. Krásným kamenem je girasol nebo jaspis.

Příjemnou vůní je gardénie nebo moschus.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LISTOPADU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky strava nehty Panna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.