Horoskopy

1. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 1. prosinec

Pozor na konflikty a měření sil, sklony k depresím a podléhání stresu. Vhodné je cvičení, jít si zaběhat, nebo se projít v přírodě. Vládne silná jangová energie, touha po sexu a spojení. Erotika má v tento den velmi silný náboj a může vést i k početí potomka.

Luna v Panně - ubývá

symbol Medvěd

Znamení Panny se snaží o pořádek, nabádá k úklidu domova, ale i k péči o tělo. Je to ideální doba k regeneraci vlasů, nehtů i pokožky. Uděláme si čas na peeling celého těla, můžeme použít speciální přípravky (pokud možno přírodní), např. s cukrovou třtinou, nebo také lufy, které dokáží tělo skvěle prokrvit. Na vlasy naneseme výživné masky, stejně tak i na citlivou pleť obličeje.

[[nid:5466643]]

Po probuzení a denní „údržbě těla“ vypijeme nalačno sklenici teplé vody, aktivujeme tak činnost střev, která znamení Panny ovládá. Během dne si dopřáváme kvalitní jídlo v menších dávkách. Živnou kvalitou těchto dnů je sůl; její působení je zesíleno, a proto solíme méně. Pijeme vlažné nálevy z máty, nebo směsi na podporu trávení.

Elegantní je písková a bílá. Vybereme šperk jaspis piccaso nebo křišťál.

Příjemnou vůní je měsíček nebo bergamot.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky Panna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.