Horoskopy

10. prosince 2018 00:15

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 10. prosinec

Je počátek pracovního týdne a také vhodný čas pro duchovní rozvoj, sebepoznávání, zklidnění a naladění mysli k příjmu informací - energie přejí získávání nových informací. Prospěje nám vycházka do přírody,  oživujeme tradice, spojení s naší rodinou, čas sjednocení a porozumění vyšším zákonům.

Luna v Kozorohu - přibývá

symbol Strom života

Dík vlivu Luny v Kozorohu si dokážeme povinnosti a práci dobře zorganizovat a také dokončit.

Je doba předvánoční, a právě nyní je ten správný čas udělat si čas na sebe a údržbu našeho těla, které si to určitě zaslouží. Uděláme si volno od všech starostí a pečujeme o sebe v klidu domova, nebo se svěříme kosmetickému studiu. Dopřejeme své pleti odborné ošetření - čištění, peeling, masky, které naší pleti zvlášť v zimním období prospějí.

[[nid:5466643]]

Ve dnech Luny v Kozorohu je tzv. živnou kvalitou sůl, její působení v našem těle je silnější. Do stravy přidáváme kloubní výživu, a také vápník s hořčíkem, pro sílu našich kostí a odolnější nervovou soustavu. Našemu tělu prospějí polévky z červené řepy, brambor, česnečka nebo cibulačka, a kořenová zelenina na všechny způsoby. Vyhneme se mastným a tučným jídlům.

Nevhodné jsou chirurgické zákroky v oblasti pohybového aparátu, kolen

Vybereme šedou a růžovou. Ozdobíme se šperkem s hematiitem nebo růžovým opálem.

Bude nám vonět vanilka nebo bergamot.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky Strom života

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.