Horoskopy

12. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 12. prosinec

Energie Luny ve Vodnáři nám pomáhá s výběrem informací, které jsou pro nás nezbytné, ostatnímu nevěnujeme pozornost. Měli bychom si uvědomit, že o našem postoji si rozhodujeme sami. Snažíme se být v inspirujícím prostředí a s lidmi, kteří nás inspirují. Navštívíme poradce zabývající se osobním rozvojem a pozitivním myšlením.

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Jeřáb

Pohyb nám prospěje, volíme umírněnější sportovní aktivity, procházku, jdeme si zaplavat, na masáž - zvláště beder a nohou. Luna ve Vodnáři je vhodná pro barvení, melírování i tónování vlasů. Můžeme zajít do sauny, nebo na havajskou masáž s kameny, obojí podpoří náš krevní oběh a lymfu.

[[nid:5466643]]

K obědu si dopřejeme si zapékaný květák, zelené lusky, brokolici nebo rybu – pražmu královskou se zeleninou oblohou, všechno jsou to zdravé dobroty, po kterých neztloustneme. Pijeme čaj maté, má příjemnou kouřovou chuť, a především podporuje cévní systém, obsahuje rutin. Po večeři si dáme skleničku piva, obsahuje chmel, který zklidňuje nervovou soustavu.

Zkombinujeme modrou a pískovou.

Vybereme modrý topaz nebo achát. Pro zklidnění vybereme meduňku nebo citron.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky sport masáž oběhová soustava

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.