Horoskopy

13. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 13. prosinec

Dnes se snadno napojíme na vyšší Zdroj, na andělské, duchovní říše. Jsou-li naše úmysly čisté, mají naše modlitby a přání velkou sílu. Měli bychom si dát pozor, co si přejeme, protože naše sny se mohou vyplnit. Vyhneme se masu a zatěžující stravě obecně, také povzbuzujícím látkám a nápojům.

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Žezlo

Ráno začneme protahováním, procvičujeme oblast nohou, která je v těchto dnech citlivější. V oblasti lýtek, stehen, holení i kyčlí můžeme pociťovat bolest, tlak. Pomohou nám masáže. Objednáme se ke kadeřníkovi, vhodné je barvení vlasů, zábaly a výživa vlasových kořínků, všechny uvedené krášlící procedury déle vydrží.

[[nid:5466643]]

Ve dnech přibývající Luny tělo více ukládá a dělá si zásoby „na zimu.“ Proto vybíráme stravu, která nám nejen chutná, ale i prospívá. Vynecháme rýžové, těstovinové, bramborové jídlo, volíme spíše zeleninové přílohy k netučné maso a ryby. Pijeme teplé bylinkové čaje, můžeme si dát vinný střik, nebo „šnaps“ na dobré zažíván.

Pro energii zkombinujeme oranžovou a zelenou.

Vybereme karneol nebo malachit. Může nám vonět červený grep nebo med.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky strava

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.