Horoskopy

13. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 13. prosinec

Dnes se snadno napojíme na vyšší Zdroj, na andělské, duchovní říše. Jsou-li naše úmysly čisté, mají naše modlitby a přání velkou sílu. Měli bychom si dát pozor, co si přejeme, protože naše sny se mohou vyplnit. Vyhneme se masu a zatěžující stravě obecně, také povzbuzujícím látkám a nápojům.

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Žezlo

Ráno začneme protahováním, procvičujeme oblast nohou, která je v těchto dnech citlivější. V oblasti lýtek, stehen, holení i kyčlí můžeme pociťovat bolest, tlak. Pomohou nám masáže. Objednáme se ke kadeřníkovi, vhodné je barvení vlasů, zábaly a výživa vlasových kořínků, všechny uvedené krášlící procedury déle vydrží.

[[nid:5466643]]

Ve dnech přibývající Luny tělo více ukládá a dělá si zásoby „na zimu.“ Proto vybíráme stravu, která nám nejen chutná, ale i prospívá. Vynecháme rýžové, těstovinové, bramborové jídlo, volíme spíše zeleninové přílohy k netučné maso a ryby. Pijeme teplé bylinkové čaje, můžeme si dát vinný střik, nebo „šnaps“ na dobré zažíván.

Pro energii zkombinujeme oranžovou a zelenou.

Vybereme karneol nebo malachit. Může nám vonět červený grep nebo med.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky strava

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.