Horoskopy

14. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 14. prosinec

Je den proměny, dokážeme  se snadněji zbavovat různých omezení v našem životě. Můžeme snadno uzavřít minulost a provést  změny. Dnešek je i dnem zdraví - účinněji se léčíme a léčebné prostředky na nás působí silněji. Čas přeje také rozjímání, studiu a příjmu informací, které nás posunou k žádaným změnám v našem životě.

Luna v Rybách - přibývá

symbol Fénix

Vibrace Luny v Rybách přináší větší citlivost, a také touhu pomáhat druhým lidem. Jsme propojenější se svou duší a neřešíme příliš pracovní a finanční záležitosti.

Cyklus Luny v Rybách by měl přinést otevřenost, a také zklidnění. Neměli bychom podléhat emocionálním bouřím, a nemáme být ostatním zpovědnicí. Máme se rádi, a pečujeme o sebe; vyzkoušíme si třeba Flooting - pobyt ve vajíčku se slanou vodou, imitující prostředí mateřského lůna, klidu a zázemí.

[[nid:5466643]]

Živnou kvalitou těchto dní jsou sacharidy, které naše tělo potřebuje k dobrému startu. Proto si potraviny, bohaté na sacharidy, dopřejme ráno a během dopoledne., abychom v době přibývající Luny netloustli. Po obědě jíme spíše střídmě, teplé pokrmy, a vyhneme se všemu smaženému a pečenému. Polévky, kaše a saláty udělají našemu tělu dobře..

Pozor na operace v oblasti chodidel, nehtů, kotníků, psychologická vyšetření, konkurzy

Zkombinujeme bílou a modrou. Vybereme girasol nebo tyrkys.

Může nám vonět pivoňka nebo kadidlo.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.