Horoskopy

14. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 14. prosinec

Je den proměny, dokážeme  se snadněji zbavovat různých omezení v našem životě. Můžeme snadno uzavřít minulost a provést  změny. Dnešek je i dnem zdraví - účinněji se léčíme a léčebné prostředky na nás působí silněji. Čas přeje také rozjímání, studiu a příjmu informací, které nás posunou k žádaným změnám v našem životě.

Luna v Rybách - přibývá

symbol Fénix

Vibrace Luny v Rybách přináší větší citlivost, a také touhu pomáhat druhým lidem. Jsme propojenější se svou duší a neřešíme příliš pracovní a finanční záležitosti.

Cyklus Luny v Rybách by měl přinést otevřenost, a také zklidnění. Neměli bychom podléhat emocionálním bouřím, a nemáme být ostatním zpovědnicí. Máme se rádi, a pečujeme o sebe; vyzkoušíme si třeba Flooting - pobyt ve vajíčku se slanou vodou, imitující prostředí mateřského lůna, klidu a zázemí.

[[nid:5466643]]

Živnou kvalitou těchto dní jsou sacharidy, které naše tělo potřebuje k dobrému startu. Proto si potraviny, bohaté na sacharidy, dopřejme ráno a během dopoledne., abychom v době přibývající Luny netloustli. Po obědě jíme spíše střídmě, teplé pokrmy, a vyhneme se všemu smaženému a pečenému. Polévky, kaše a saláty udělají našemu tělu dobře..

Pozor na operace v oblasti chodidel, nehtů, kotníků, psychologická vyšetření, konkurzy

Zkombinujeme bílou a modrou. Vybereme girasol nebo tyrkys.

Může nám vonět pivoňka nebo kadidlo.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.