Horoskopy

17. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 17. prosinec

Je počátek pracovního týdne, pod tímto symbolem se  probouzí kundaliní, silná, pročišťující energie.  Provádíme očistné procedury, mentálně čistíme svou mysl od různých negativních vzorců, pčistíme i fyzické tělo, dopřejme si koupele, provádíme uvolňující cvičení. Pokud možno se vyhneme masu a povzbuzujícím látkám.

Luna ve znamení Berana - přibývá

symbol Koruna

Přináší energii, spontánnost, soutěživost a impulsivnost. Dáváme pozor, kam svou energii směřujeme; jsme plni nadšení, které může brzy vychladnout.

Energická Luna v Beranu nás nutí k mnoha aktivitám; měli bychom najít pravou míru – rovnováhu. Tu se Beran učí od protilehlého znamení Vah. V tomto lunárním cyklu se v zimním období doporučuje nosit čepice, kloboučky, chránit si hlavu. Uděláme si čas na procházku, nebo si vybijme energii pohybem, cvičením nebo tancem.

[[nid:5466643]]

Tělu dodáváme dostatek vitamínů a látek podporujících imunitu. Extrakty, čaje, tablety - nejvhodnější je vždy „zelená lékárna“, v zimním období je ale výběr omezený. Dovážené ovoce a zelenina jsou často pěstovány uměle, pomocí různých hydroponích technik a ve sklenících, můžeme sáhnout do vlastních zásob džemů a kompotů, které jsme si v létě zavařili.

Pozor na operace v oblasti hlavy a smyslových orgánů Může se nám líbit žlutá a červená.

Krásným kamenem je žlutý opál a rubín. Vybereme jasmín nebo mandarinku.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.