Horoskopy

18. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 18. prosinec

Den, který přeje lásce ve všech jejích aspektech. Otevíráme svá srdce i mysli a naplňujeme se energií lásky. Ve dnech ohnivé a výbušné Luny v Beranu je třeba být ke všem přátelský a přijímat každého takového, jaký je, snažit se o porozumění a toleranci.

Luna ve znamení v Berana - přibývá

symbol Srdce

Tyto dny jsou náročnější pro naše smyslové orgány, mohou nás také potrápit bolesti zubů. Pokud sportujeme, jsme pozornější. Pozor na zimní úrazy a nehody. Snažíme se ochránit tělo i mysl, náležitě a v klidu se ráno připravíme na nový pracovní den.S oustředíme se na pozitivní myšlenky a říkáme si, že nám půjde všechno lehce, rychle a snadno.

[[nid:5466643]]

Je období přibývající Luny, proto pečlivě vybíráme, co a v jakém poměru jíme. U hlavního chodu vynecháme klasickou přílohu knedlíků, brambor nebo rýže, a dopřejme si bohatou zeleninovou oblohu. Pro vegetariány je skvělou volbou teplé zeleninové polévky a vařená nebo dušená zelenina, kterou můžeme ochutit vhodným kořením.

Zkombinujeme oranžovou a zlatou. Tím pravím kamenem je karneol nebo citrín.

Svůj osobní prostor provoníme levandulí nebo tonkou.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky bolest havárie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.