Horoskopy

19. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 19. prosinec

Dnešek přeje vzdělávání, uděláme si čas i k získávání netradičních informací. Léčíme své tělo, léky působí intenzivněji. Jezme potraviny podporující činnost srdce a střev, prospěje nám pohyb a cvičení. Večer se snažíme o relaxaci a antistresové techniky, které nám pomohou v náročném, předvánočním čase.

Luna ve znamení Býka - přibývá

symbol Kolo

Dny pod vládou Býka bývají klidné. Zajímáme se o přírodu, upevňujeme rodinné vztahy, záleží nám na tom, aby lidé kolem nás byli spokojení.

Cyklus Luny v Býku ovlivňuje oblast krku, štítnou žlázu, krční páteř, přináší větší sklon k nastydnutí. Energie je pomalejší, musíme se nutit do všech činností, které je třeba udělat.

Uleví nám masáž šíje a zad, pleti dodáme výživu přírodními produkty, krémy a maskami ze včelí mateří kašičky, jež podle odborníků obsahuje „elixír mládí“.

[[nid:5466643]]

Jíme střídmě, za přibývající Luny v Býku tělo vše ukládá; nepřeháníme to s tučnými ani sladkými potravinami. Zvolíme libovou, lehčí, masitou nebo zeleninovou stravu. Pijeme preventivně čaj proti chrapotu a zánětu v krku. Můžeme si dopřát i něco ostřejšího, nebo si uvaříme šalvějový čaj, skvěle poslouží i šťáva z červeného grepu nebo voda s citrónem.

Pozor na operace v oblasti krční páteře, štítné žlázy, trhání zubů

Vybereme přírodní zelenou a hnědou. Krásným kamenem je malachit nebo achát.

Bude se nám líbit vůně cedru nebo pomeranče.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky jídlo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.