Horoskopy

26. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 26. prosinec

Před nám je skvělý den, většina z nás ho tráví s rodinou, partnerem, dětmi nebo přáteli. Radujeme se ze společnosti svých blízkých, věnujeme si navzájem to nejvzácnější – čas.  Soustředíme se  i na sebe a ptáme, co je pro nás nejvhodnější a věříme, že odpovědi, které k nám přicházejí, jsou pravdivé. Sbíráme informace a selektujeme ty nejlepší.

Luna ve Lvu - ubývá

symbol Orel

Naše srdce a oběhový systém potřebují k správnému fungování pohyb. Jdeme na procházku, navštívíme svá oblíbená místa, výstava betlému nebo vánoční výzdoba, tisíce rozsvícených světel nám umocní sváteční, vánoční náladu. Večer si dáme skleničku červeného vína v umírněné míře (2 dcl) - chrání naše srdce.

[[nid:5466643]]

Poslední sváteční den si užijeme naplno, jíme tradiční, vánoční jídla. Nevynecháme ani oblíbenou vánočku a vánoční cukroví se hodí nejen ke snídáni, ale i jako sladká tečka po obědě. Nezapomínáme ani na pitný režim, připravíme si teplý čaj zelený nebo mátový, který podpoří naše zažívání po náročné době vánočních svátků.

Zkombinujeme oranžovou a bílou.

Tím pravým kamenem je oranžový granát nebo křišťál Bude nám vonět bílý kopál nebo pomeranč.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky Vánoce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.