Horoskopy

26. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 26. prosinec

Před nám je skvělý den, většina z nás ho tráví s rodinou, partnerem, dětmi nebo přáteli. Radujeme se ze společnosti svých blízkých, věnujeme si navzájem to nejvzácnější – čas.  Soustředíme se  i na sebe a ptáme, co je pro nás nejvhodnější a věříme, že odpovědi, které k nám přicházejí, jsou pravdivé. Sbíráme informace a selektujeme ty nejlepší.

Luna ve Lvu - ubývá

symbol Orel

Naše srdce a oběhový systém potřebují k správnému fungování pohyb. Jdeme na procházku, navštívíme svá oblíbená místa, výstava betlému nebo vánoční výzdoba, tisíce rozsvícených světel nám umocní sváteční, vánoční náladu. Večer si dáme skleničku červeného vína v umírněné míře (2 dcl) - chrání naše srdce.

[[nid:5466643]]

Poslední sváteční den si užijeme naplno, jíme tradiční, vánoční jídla. Nevynecháme ani oblíbenou vánočku a vánoční cukroví se hodí nejen ke snídáni, ale i jako sladká tečka po obědě. Nezapomínáme ani na pitný režim, připravíme si teplý čaj zelený nebo mátový, který podpoří naše zažívání po náročné době vánočních svátků.

Zkombinujeme oranžovou a bílou.

Tím pravým kamenem je oranžový granát nebo křišťál Bude nám vonět bílý kopál nebo pomeranč.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky Vánoce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.