Horoskopy

28. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 28. prosinec

Silný den, kdy se zaměříme na univerzální zákony, informační pole. Daří se nám nahlížet do budoucnosti, vhodné jsou meditace a modlitby. Odpočíváme a koncentrujeme se na cíle, které jsou před námi. Jsme milí a štědří k sobě i druhým. Vyhneme se negativním lidem, aby nepokazili pozitivní vibrace tohoto dne. Učíme se rozlišovat, co je pro nás dobré, a co ne.

Luna v Panně - ubývá

symbol Ganéša

Zvláštní pozornost věnujeme látkové výměně a zažívání. Můžeme zahájit odtučňovací kúry a léčení, rány se dobře hojí. Pečujeme o pleť, v náročném, zimním období jí dáváme tu nejkvalitnější péči, aplikujeme vyživující masky, zábaly na vlasy. Zajdeme si ke kadeřníkovi, střih vlasů i trvalá vydrží déle.

[[nid:5466643]]

Luna ubývá, po vánocích se ale snažíme jíst méně, častěji a menší porce. Můžeme si zvolit vegetariánskou stravu, naše tělo si odpočine od masa. Uvaříme si rizoto, špenát s vajíčkem, nebo brokolici se sýrem. Kdo se chce pročistit, pije jen čistou vodu, nebo speciální detoxikační a odvodňovací směsi.

Zkombinujeme temně fialovou a zelenou.

Tím pravým kamenem je ametyst nebo chryzopras. Vybereme ambru nebo růži.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky Vánoce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.