Horoskopy

30. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 30. prosinec

Před námi je náročný den, jsme doma a odpočíváme před závěrem roku. Neměli bychom podléhat napětí, ale naopak se snažit být v klidu a bránit se agresivnímu chování okolí tím, že na ně nereagujeme. Prospěje nám pohyb, procházky a tříbení myšlenek, snažíme se pochopit jednání druhých, nikoho neodsuzujeme, snažíme se být v klidu a harmonii.

Luna ve Vahách – ubývá

symbol Krokodýl

Tento cyklus Luny ovládá zvláště ledviny, a proto myslíme na doplňování tekutin. V těchto dnech je důležité dobře pečovat o ledviny a močové cesty. Zvolíme i teplou, vodní lázeň s bylinkami, ve které si chvíli poležíme a odpočineme od náročného období svátků a závěru roku.

[[nid:5466643]]

Vybíráme si lehčí stravu, i když Luna ubývá, dáme svému tělu čas na regeneraci. Zvolíme zeleninové nebo rýžové pokrmy, bílé maso – kuře, krůtu anebo netučné ryby a sýry. Snažíme se hodně pít, nejlépe odvodňovací čaje nebo teplé nápoje, které podpoří naší energii, jako je např. zázvorový nebo mátový čaj.

Vybereme pastelově modrá nebo šedou. Tím pravým kamenem je labradorit nebo hematit.

Vybereme gardénii nebo green tee.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky tekutina ledvina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.