Horoskopy

6. prosince 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 6. prosinec

Dle lunární magie je dnes lepší nic důležitého neřešit. Ve spojení s Lunou ve Štíru můžeme dnešek prožívat velmi silně. Můžeme být vztahovační a vyvářet zbytečné problémy v komunikaci s ostatními. Snažme se soustředit mysl na pozitivní věci, na plány do budoucnosti.

Luna ve Štíru - ubývá

symbol Hydra

V těchto dnech jsou citlivé reprodukční a vylučovací orgány. Věnujeme pozornost intimní hygieně, podpoříme vylučování. Prospěje nám pohyb, ženám sedací, léčivé a uvolňující koupele. Na obličej a dekolt aplikujeme výživné masky např. z argánového oleje.

[[nid:5466643]]

Raději se vyhneme smaženým a pečeným pokrmům, naše játra, žlučník i slinivka to ocení. Můžeme se nechat inspirovat východní kuchyní, lehčí zeleninové a rýžové pokrmy nám nejen zachutnají, ale i prospěje. Pijeme čaje – třezalkový, jasmínový a zelený.

Pěknou kombinací je růžová a indigová. Vybereme růženín nebo hematit.

Může nám vonět neroli nebo santal.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky maska pokrm Štír

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.