Horoskopy

8. prosince 2018 10:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 9. prosinec

Dnes bychom měli být opatrní, hrozí neuvážené kroky, kterých bychom mohli litovat. Vyhneme se sporům, neshody mohou propuknout i doma, v kruhu rodiny. Nezačínáme nic nového, raději počkáme na příhodnější čas, kdy se nám bude dařit.

Luna v Kozorohu - přibývá

symbol Levhart

Vibrace těchto dnů je stabilní, snažíme se vše dokončit, překonat své hranice. Soustředíme se na posun a úspěch v oblasti, která nás zajímá.

Po probuzení si dáme ranní sprchu, celé tělo masírujeme lufou, pěkně se prokrví. Pozornost věnujeme manikúře i pedikúře, nezapomeneme ani na paty, čas si uděláme i na odstranění nadbytečných chloupků depalací.

[[nid:5466643]]

K snídani si připravíme domácí tvarohovou pomazánku s pažitkou, nebo paprikou. Na oběd si zajdeme do restaurace. K večeři si dáme lehčí jídlo, polévku nebo salát. Dodržujeme pitný režim; sklenička dobrého bílého vína nám neuškodí…

Nevhodné jsou chirurgické zákroky v oblasti pohybového aparátu, kolen

Zkombinujeme bílou a šedočernou. Může se nám líbit obláčkový obsidián nebo girasol.

Z vůní vybereme jasmín nebo cedr.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.