Horoskopy

8. prosince 2018 10:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 9. prosinec

Dnes bychom měli být opatrní, hrozí neuvážené kroky, kterých bychom mohli litovat. Vyhneme se sporům, neshody mohou propuknout i doma, v kruhu rodiny. Nezačínáme nic nového, raději počkáme na příhodnější čas, kdy se nám bude dařit.

Luna v Kozorohu - přibývá

symbol Levhart

Vibrace těchto dnů je stabilní, snažíme se vše dokončit, překonat své hranice. Soustředíme se na posun a úspěch v oblasti, která nás zajímá.

Po probuzení si dáme ranní sprchu, celé tělo masírujeme lufou, pěkně se prokrví. Pozornost věnujeme manikúře i pedikúře, nezapomeneme ani na paty, čas si uděláme i na odstranění nadbytečných chloupků depalací.

[[nid:5466643]]

K snídani si připravíme domácí tvarohovou pomazánku s pažitkou, nebo paprikou. Na oběd si zajdeme do restaurace. K večeři si dáme lehčí jídlo, polévku nebo salát. Dodržujeme pitný režim; sklenička dobrého bílého vína nám neuškodí…

Nevhodné jsou chirurgické zákroky v oblasti pohybového aparátu, kolen

Zkombinujeme bílou a šedočernou. Může se nám líbit obláčkový obsidián nebo girasol.

Z vůní vybereme jasmín nebo cedr.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V PROSINCI. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.