Horoskop na dnešní den dle Luny pro 11. srpen

Novoluní ve Lvu přináší sílu prosadit se, nový elán k vyřešení záležitostí, jež jsme odkládali.

Zlatá labuť

Poslední den lunárního cyklu přináší rovnováhu mezi dobrem a zlem, světlou a temnou stranou. Dnes se snažíme vše rozdělané dokončit. Postupujeme k novému začátku, jsou před námi možnosti, jichž se snažíme využít. Odpočíváme, relaxujeme, čistíme srdeční čakru a přijímáme energii pro nastávající období.

Lampa

Novoluní je nový začátek, vyčerpání starého a energie k novému. Měli bychom se v klidu koncentrovat na podstatné věci a rozvinout pomocí vizualizace svou kreativitu. Je dobré být o samotě a čistit si hlavu od zbytečného balastu. Co v tento den naplánujeme, má velkou šanci se objevit v našem životě,proto buďme opatrní na své sny a přání.

Luna ve Lvu – Novoluní 11:58 hod.

Připravíme si rituál: vykuřovadlem vyčistíme prostor Chaparralem, který má silný očistný účinek. Zapálíme zlatou nebo žlutou svíci. Soustředíme se na úspěch a vítězství a hojnost pro sebe, rodinu, přátele, celou zemi.

Pro dnešní den vybereme žlutou nebo oranžovou. Ozdobíme se jantarem nebo karneolem.

Pro Novoluní zvolíme vůni lilie nebo šalvěj.

Sdílejte článek
Štítky energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.