Horoskop na dnešní den dle Luny pro 14. srpen

Uděláme si čas na sebepoznávání a ladění mysli pro příjem informací. Energie analytické Panny nám pomůže získat ty nejdůležitější informace. Jdeme na vycházku do přírody, oživujeme tradice, spojení s naším domovem, rodinou a také předky.

Luna v Panně – přibývá

symbol Óm

V těchto dnech podpoříme naše vylučování skladbou jídelníčku, pohybem, i pozitivním mentálním nastavením. Masírujeme si oblast břicha a představujeme si, jak se zde všechno uvolňuje a léčí. Objednáme se do kosmetického salonu a dopřejeme si krášlicí procedury, sestřih a výživu vlasů, pěstíme pokožku celého těla.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Luna přibývá, proto volíme dietní stravu s vyšším obsahem vlákniny. Nalačno vypijeme sklenici teplé vody s citronem, a vytvoříme tak v našich střevech zásadité prostředí. Jíme častěji, ale pokud možno menší porce. Pijeme mátový nebo fenyklový čaj, který můžeme dosladit medem.

Bude nám slušet béžová nebo růžová. Vybereme achát nebo růžové perly.

Pěknou vůní je gardenie nebo santal.

Sdílejte článek
Štítky břicho

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.