Horoskop na dnešní den dle Luny pro 16. srpen

Nerozptylujeme se informacemi, které jsou pro nás nicotné a jen zbytečně zaměstnávají naši pozornost. Vyhledáváme společnost harmonických a pozitivních lidí, studujeme, učíme se, důležité je pro nás uvědomění,  že  budoucnost je v našich rukou.

Luna ve Vahách – přibývá

symbol Jeřáb

Váhy mají v astromedicíně „na starosti“ ledviny a boky, proto všechno pozitivní, co pro tyto orgány uděláme, působí mnohem silněji než v jiných dnech. Večer si v klidu připravíme relaxační lázeň s bylinkami, např. s heřmánkem, zabalíme se do deky a pustíme si romantické filmy.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

V těchto dnech konzumujeme co nejvíce čerstvé zeleniny a ovoce. K odvodnění pomáhají melouny a také speciální čajové směsi na podporu práce ledvin. Volíme obezřetně tuky, na kterých vaříme, nejlepší je za studena lisovaný olivový olej nebo tzv. ghí, přepuštěné máslo.

Z barevného spektra zkombinujeme modrou s růžovou. Může se nám líbit gem silica nebo růžový korál.

Své tělo zahalíme do vůně ambry nebo moschusu.

Sdílejte článek
Štítky ledvina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.