Horoskop na dnešní den dle Luny pro 17. srpen

Dnes máme silné napojení,  máme-li čisté  úmysly, naše modlitby a  přání  budou mít velkou sílu. Měli bychom dát pozor na to, co si přejeme, naše sny se mohou vyplnit. Vyhneme se stravě, která nás zatěžuje, také povzbuzujícím látkám a nápojům.

Luna ve Štíru – přibývá

symbol Žezlo

Důležité jsou emoce, naše nálada se může rychle měnit. Mohou se objevit neshody a problémy v komunikaci s ostatními, v práci i doma.

Péči věnujeme našim vlasům, po umytí přelijeme březovou vodou. Pleť natřeme na noc čistou vazelínou nebo konopnou mastí. Ráno budeme mít obličej krásně vyhlazený. Tyto dny přejí napětí a dobrodružství, projdeme se po starém hradě či klášteře, vyhledáváme tajemná, silová místa.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Zkusíme čínskou nebo indickou kuchyni, která má velký podíl zeleniny, rýže, ryb i masa. Nemáme-li chuť vařit, zajdeme si na jídlo do vietnamské, čínské nebo indické restaurace. Cyklus Luny ve Štíru žádá experimenty, novinky a změny – i v našem jídelníčku.

Nepijeme chladné nápoje, nepodstupujeme operace v oblasti močového měchýře, konečníku.

Pro dnešek vybereme kovově šedou s pískovou. Může se nám líbit hematit nebo obrázkový jaspis.

Pěknou vůní je šeřík nebo geránium.

Sdílejte článek
Štítky emoce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.