Horoskop na dnešní den dle Luny pro 18. srpen

Den proměny, snažíme se zbavit omezení v našem životě. Můžeme snadněji uzavřít minulost a udělat změny. Dnes je den zdraví, léčebné prostředky na nás působí silněji. Tento den však nepřeje jen léčení, ale i rozjímání, studiu a přijímání informací, které nás posunou k očekávaným změnám.

Luna ve Štíru – přibývá

symbol Fénix

Dbáme na dobré vylučování, pozornost také věnujeme očistě a intimní hygieně. Ženám se doporučují sedací teplé koupele. V tyto dny je také větší zájem o sexuální hrátky, energie je plná erotiky, můžeme ji plně užít. Pěstíme pokožku celého těla i vlasy, dopřejeme si kvalitní, značkové produkty.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Je volný den, nikam nespěcháme, uděláme si čas na oběd a jídlo si plně vychutnáme. Každé sousto pečlivě rozkoušeme a rozmělníme. Dopřejeme si také malý dezert, např. tvarohový nebo ovocný dortík, zmrzlinový sorbert nebo ledovou kávu.

Může se nám líbit šedá nebo černá. Zajímavým kamenem je obsidián vločkový nebo onyx.

Z vůní vybereme pachuli nebo ylang-ylang.

Sdílejte článek
Štítky energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.