Horoskop na dnešní den dle Luny pro 18. srpen

Den proměny, snažíme se zbavit omezení v našem životě. Můžeme snadněji uzavřít minulost a udělat změny. Dnes je den zdraví, léčebné prostředky na nás působí silněji. Tento den však nepřeje jen léčení, ale i rozjímání, studiu a přijímání informací, které nás posunou k očekávaným změnám.

Luna ve Štíru – přibývá

symbol Fénix

Dbáme na dobré vylučování, pozornost také věnujeme očistě a intimní hygieně. Ženám se doporučují sedací teplé koupele. V tyto dny je také větší zájem o sexuální hrátky, energie je plná erotiky, můžeme ji plně užít. Pěstíme pokožku celého těla i vlasy, dopřejeme si kvalitní, značkové produkty.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Je volný den, nikam nespěcháme, uděláme si čas na oběd a jídlo si plně vychutnáme. Každé sousto pečlivě rozkoušeme a rozmělníme. Dopřejeme si také malý dezert, např. tvarohový nebo ovocný dortík, zmrzlinový sorbert nebo ledovou kávu.

Může se nám líbit šedá nebo černá. Zajímavým kamenem je obsidián vločkový nebo onyx.

Z vůní vybereme pachuli nebo ylang-ylang.

Sdílejte článek
Štítky energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.