Horoskop na dnešní den dle Luny pro 19. srpen

Tento den se snažíme být opatrní, dávejme pozor na vše, co děláme, snadno podlehneme iluzím a podvodům.  Soustředíme se na pozitivní věci,  harmonii a řád. Vyhledáváme pozitivní podněty, věci, které nás činí šťastnými. Sejdeme se s těmi, které máme rádi a věnujeme si to nejvzácnější – společně strávený čas...

Luna ve Střelci – přibývá

symbol Netopýr

Energie Střelců přináší radost, touhu po dobrodružství a změnách. Rádi cestujeme a navštěvujeme zajímavá místa, vzděláváme se, jsme s přáteli.

Procvičujeme záda, bedra, kyčle uvolňujícími cviky, např. na míči. Masírujeme tyto oblasti lufovou žínkou, která je prokrví. Ráno si dáme studenou sprchu; dokonale nás probudí. Skvělé jsou čisticí pleťové masky a napařování.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Omezíme tučnou a kořeněnou stravu, alkohol. Čistíme játra pomocí čajů nebo extraktů z ostropestřce mariánského. Výborná je brokolice nebo zelené lusky, můžeme si také připravit mrkvový nebo fazolový salát. K svačině, mezi jídly, jíme ovoce – jablko, pomeranč nebo kiwi.

Pozor na chirurgické zásahy a operace v oblasti kyčlí, bederní páteře, holeních a stehenních kostí.

Může se nám líbit oranžová nebo karmínová. Ozdobíme se jantarem nebo almandinem.

Bude nám vonět borovice nebo myrha.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.