Horoskop na dnešní den dle Luny pro 21. srpen

Je čas sebepoznávání a ladění mysli pro příjem informací, čteme, studujeme, vzděláváme se. Ohnivá energie Střelce nám pomůže získat ty nejdůležitější informace. Jdeme na vycházku do přírody, oživujeme tradice, spojení s naším rodem, je čas sjednocení a porozumění vyšším zákonům.

Luna ve Střelci – přibývá

symbol Óm

Energie Střelců přináší radost, touhu po dobrodružství a změnách. Rádi cestujeme a navštěvujeme zajímavá místa, vzděláváme se, jsme s přáteli.

Ráno si dáme studenou sprchu; dokonale nás probudí. Procvičujeme záda, bedra, kyčle uvolňujícími cviky, můžeme tyto oblasti masírovat lufovou žínkou, která je prokrví. Skvělé jsou čisticí pleťové masky a následná hydratace pleti, která to zvláště v parném létě uvítá.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Omezíme tučnou a kořeněnou stravu, alkohol. Připravíme si výborné a jednoduché zeleninové jídlo z brokolice, zelených lusků nebo mrkvový či fazolový salát. K svačině, mezi jídly, jíme ovoce – jablko, pomeranč nebo kiwi. Na jídlo si uděláme čas a pečlivě každé sousto rozkoušeme.

Z barevného spektra vybereme neonově zelenou nebo okrovou. Může se nám líbit nefrit nebo zebří jaspis.

Energii nám dodá vůně borovice, smysly utěší myrha.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.