Horoskop na dnešní den dle Luny pro 30. srpen

Dnešek může být pro mnohé z nás úspěšným dnem, můžeme si naplánovat důležité schůzky, obchodní jednání i pracovní pohovory. Soustředíme se a ptáme se, co je pro nás nejvhodnější, a věříme, že odpovědi, které k nám přicházejí, jsou pravdivé. Sbíráme informace a selektujeme ty nejlepší.

Luna v Beranu - ubývá

symbol Orel

Beraní znamení ovládá hlavu, proto můžeme mít sklony k bolestem hlavy, i problémům smyslových orgánů, proto neunavujeme oči, omezíme vysedávání u počítače, čtení atd. Naše pleť skvěle absorbuje krémy, pěstíme pokožku celého těla, použijeme masku, zábal na obličej, i na vlasy.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

V těchto dnech konzumujeme ovoce a bílkoviny, v jídelníčku nám prospějí netučné ryby, plodová zelenina, hrách, čočka. Nevyhýbáme se ani masitým, náročnějším pokrmům, večer si uděláme čas na dobrou večeři v kruhu rodiny nebo přátel. Luna v ubývajícím cyklu nám „dovolí“ více hřešit.

Zajímavou kombinací barev je hnědá a růžová. Z kamenů vybereme bronzit nebo růžový opál.

Může nám vonět máta nebo neroli.

Sdílejte článek
Štítky počítač maska bolest hlavy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.