Horoskop na dnešní den dle Luny pro 31. srpen

Je tu den plný energie a rozhodnosti. Spojení symbolu Koně a ohnivého Berana nás nenechá v klidu. Máme odvahu měnit navyklé pořádky, plánujeme svojí budoucnost. Je den přátelských setkání a nových kontaktů, vhodný také k obchodování a zahájení nových projektů. Respektujeme názory druhých, jsme tolerantní, a proto se nám daří.

Luna v Beranu - ubývá

symbol Koně

Luna je v Beranu, bráníme se chaosu a zbytečné aktivitě. Pozornost věnujeme smyslovým orgánům, očím, uším, nosu; celé oblasti hlavy. Snažíme se nepobývat v hlučném a zakouřeném prostředí, a zvláště očím, které po celé dny namáháme, dopřejeme klid a péči s použitím přírodních prostředků, např. obkladů ze světlíku, nebo polštářků černého čaje.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V SRPNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Cyklus Luny v Beranu má ovocně-bílkovinnou kvalitu, což znamená, že v těchto dnech dáváme přednost ovoci, které konzumujeme spíše ráno a dopoledne. K obědu a k večeři volíme bílé drůbeží maso a ryby. Vegetariánům se doporučují fazole, hrách, plodová zelenina. Uvaříme si čočkovou polévku, cuketu, dýni Hokaido, lečo nebo kapustové karbanátky.

Nedoporučují se návštěvy zubaře, stříhání vlasů, holení, operace očí, mozku a hlavy

Energii nám dodá červená nebo oranžová. Ozdobíme se aventurínem nebo granátem.

Krásnou vůní je geránium nebo vanilka.

Sdílejte článek
Štítky kůň Beran karbanátek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.