Horoskop na dnešní den dle Luny pro 08. srpen

Dokážeme se zbavovat iluzí a vidíme skutečnost v pravém světle. Důsledně se snažíme neplnit svou mysl negacemi, harmonizujeme se pomocí kamenů, hudby, meditujeme, modlitby věnujeme sobě i druhým. Užíváme se krásného léta, vyjdeme si do přírody, do lesa nebo k voním tokům.

Luna v Blížencích - ubývá

symbol Žezlo

Ve dnech Luny v Blížencích vládne čilá komunikace. Dohody, obchodní schůzky, vše jde lehce. Vzdušný element je neposedný, proto je potřebná větší koncentrace, při všem, co děláme. To platí nejen v práci, ale i při sportu a určitě řízení auta, cyklistice atd.

CO VÁS ČEKÁ V SRPNU? PŘEČTĚTE SI PODROBNÝ HOROSKOP PRO KAŽDÉ ZNAMENÍ!

Důležitý je pohyb, protahování. Protože Blíženci ovládají ramena, paže a lopatky, měli bychom být na tyto oblasti opatrní. Zajdeme si na masáž, učíme se správně dýchat, což je zvláště pro Blížence důležité. Luna ubývá, můžeme tedy „více hřešit,“ a dát si bez výčitek své oblíbené jídlo na oběd nebo k večeři.

Vyberme bílou a šedou. Z šíře kamenů jaspis nebo onyx.

Bude nám vonět jasmín nebo borovice.

Sdílejte článek
Štítky Terra

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.