Horoskop na dnešní den dle Luny pro 9. srpen

Vhodný den k ponoru do duše a podvědomí, můžeme navštívit poradce, astrologa, vědmu, a zjistit, co je pro nás důležité. Můžeme to zkusit také sami, zadat otázky s pomocí motivačních karet a různých jiných pomůcek jako je např. kyvadlo nebo I ting.

Luna v Raku – ubývá

symbol Karma

V těchto dnech hluboce prožíváme své city a rodinné vztahy a spojení s našimi nejbližšími.

Energie těchto dní je pod vlivem vodního živlu, snažíme se „plynout“ nebýt na sebe nároční, a nikam nespěchat. Večer si vyhradíme čas pro sebe; dokonale si vyčistíme pleť a natřeme ji výživným krémem. Vyzkoušejte krémy obsahující hroznové víno nebo mateří kašičku.

Ve dnech Luny v Raku nám prospívají mléčné výrobky, zvláště zakysané, které dokážou poopravit naše zažívání. Také kaše a saláty z kořenové zeleniny nebo gazdovské jídlo – brambory s máslem, pažitkou, bylinkami a kysané mléko, kefír. Samozřejmostí v letním obodbí je dostatek tekutin.

Pozor na alkohol, kávu, nemyjeme si ani nestříháme vlasy, slábnou

Pěknou kombinací je modrá a stříbrná. Vybereme šperk s perlami nebo perletí.

Bude nám vonět heřmánek nebo měsíček.

Sdílejte článek
Štítky energie vztah RAKO

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.