Horoskopy

14. září 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 14. září

Energie tohoto dne prohloubí naší intuici, vybíráme si informace, které jsou pro nás důležité. Snažíme se být v inspirujícím prostředí a s lidmi, kteří nás inspirují.

Navštívíme poradce zabývající se osobním rozvojem a pozitivním myšlením, čteme motivační knihy, sledujeme zajímavé rozhovory nebo přednášky.

Luna ve Štíru – přibývá

symbol Jeřáb

Dnes věnujme pozornost očistě a intimní hygieně, ženám se doporučují sedací teplé koupele. V tyto dny je také větší zájem o sexuální hrátky, energie je plná erotiky. Pěstíme pokožku celého těla, aplikujeme výživné hojivé masky a zábaly, např. z kozího mléka nebo arganového oleje.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

V tyto dny jíme méně, uděláme si čas na snídani, i oběd, pečlivě vybíráme, co nám prospěje, raději se vyhneme tučnému masu, přílohám, tučným sýrům, dezertům i různým laskominám. Na večeři si přichystáme salát nebo zeleninové jídlo nebo polévku. Naše tělo ocení, že jej příliš nezatěžujeme.

Vybereme tmavě modrou se stříbrnou. Z kamenů se ozdobíme lapisem nebo hematitem.

Vůně, která nás okouzlí je ylang-ylang nebo ambra.

Sdílejte článek
Štítky energie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.