Horoskopy

15. září 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 15. září

Dnes se snadno napojíme na Univerzum, máme-li čisté úmysly, mají naše modlitby a přání velkou sílu. Měli bychom dát pozor na to, co si přejeme, naše sny se mohou vyplnit. Vyhneme se povzbuzujícím látkám a nápojům. Snažíme se šetřit energii na důležité věci, které prospívají našemu tělu i duši.

Luna ve Štíru - přibývá

symbol Žezlo

Dny se krátí, mění se příroda i počasí, buďme opatrní na nachlazení, zvláště v dolní části těla, v oblasti močového měchýře a vylučování. Při potížích se snažíme být v teple, popíjet bylinkové čaje měsíčkový nebo kontryhel. Naší pleti prospějí výživné masky, nešidíme však ani své tělo a nezapomínáme na ruce a dekolt.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Je volný den, máme čas v klidu posnídat své oblíbené jídlo, uděláme si čas na ranní kávičku, v poledne nám bude stačit jen lehký oběd – dušená zelenina, rýže. S večeří to nebudeme také přehánět, určitě se vyhneme sobotním večírkům s bujarým popíjením, v těchto dnech více než jindy alkohol zatěžuje naše ledviny a játra.

Zajímavou, dramatickou kombinací je červená a černá. Z kamenů vybereme gagát nebo granát.

Může se nám líbit myrha nebo vůně bergamotu.

Sdílejte článek
Štítky příroda nachlazení maska

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.