Horoskopy

16. září 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 16. září

Dnes se můžeme snadněji zbavit různých omezení v našem životě,  uzavřít svojí minulost a udělat změny. Pozornost věnujeme více svému zdraví,  léčebné prostředky na nás působí silněji. Tento čas přeje  i rozjímání, studiu a příjmu informací, které nás posunou k očekávaným změnám.

Luna ve Střelci – přibývá

symbol Fénix

Cyklus Luny ve Střelci má ohnivý charakter, pod jeho vlivem jsme akční a zajímáme se o dění ve světě, chceme cestovat a bavit se.

Snažíme se nic nepřehánět, ani aktivitu, ani odpočinek. Šetříme si tělo i psychiku. Můžeme zajít na výlet nebo procházku, na koncert, nebo s přáteli „na pivo“. Pivní mok je v přiměřeném množství zdravý, podporuje práci ledvin i střev, zklidňuje nervovou soustavu.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Můžeme experimentovat a vyzkoušet sójové produkty, jako je sójové mléko, smetana, jogurty, až k sójovému masu a sýrům, z nichž lze vykouzlit chutnou snídani, oběd či večeři. Těm, kdo se neobejdou bez masa, určitě zachutná kapustová sekaná nebo celerové pochoutky.

Pozor na chirurgické zásahy a operace v oblasti kyčlí, holení a stehenních kostí.

Vybereme námořnickou kombinaci modrá a bílá. Ozdobíme se achátem nebo girasolem.

Bude nám vonět kopál nebo mateřídouška.

Sdílejte článek
Štítky Luna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.