Horoskopy

17. září 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 17. září

Měli bychom si dát pozor na všechno, co děláme,  podlehneme iluzím a podvodům. Nezačínáme nic nového, informace od druhých mohou být zavádějící. Neřešíme důležité peněžní transakce, nepodepisujeme smlouvy a obchodní kontrakty. Soustředíme se na pozitivní věci, klid, harmonii a řád.

Luna ve Střelci - přibývá

symbol Netopýr

Cyklus Luny ve Střelci má ohnivý charakter, chce vzrušení, jsme akční a zajímáme se o dění ve světě, chceme cestovat a bavit se.

Snažíme se nic nepřehánět, ani aktivitu, ani odpočinek, šetříme si tělo i psychiku. Po práci můžeme zajít na koncert, nebo s přáteli „na pivo“. Pivní mok je v přiměřeném množství zdravý, podporuje práci ledvin i střev, zklidňuje nervovou soustavu, což nám pomůže k uvolnění a relaxu.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Dnes vyzkoušíme sójové produkty, na trhu je jich nepřeberné množství pro chutnou snídani, oběd či večeři. Bude nám chutnat i vydatná polévka např. boršc nebo zelňačka s kolbásou nebo fazolová polévka. Těm, kdo se neobejdou bez masa, určitě zachutná kapustová sekaná.

Pozor na chirurgické zásahy a operace v oblasti kyčlí, holení a stehenních kostí.

Zkombinujeme oranžovou a modrou. Vybereme karneol nebo chryzokol.

Může nám vonět kopál nebo růži.

Sdílejte článek
Štítky polévka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.