Horoskopy

22. září 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 22. září

Den, kdy můžeme správně vyhodnocovat získané informace a můžeme konečně vyřešit dlouho se táhnoucí pracovní a obchodní záležitosti. Plánovat důležité pracovní i finanční aktivity. Příznivý začátek  pro  plánování nových projektů, které skončí zdarem.

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Trubka

Máme lehkost, nadhled, ničeho se nebojíme, máme plnou hlavu plánů. Zajímáme se víc o druhé a o společenské klima, o politiku, a celkově o dění ve světě.

Citlivější jsou lýtka, bedra a kyčle. Při sportu volíme umírněnější aktivity a pohybový aparát zbytečně nezatěžujeme, zvláště starší ročníky by měly být opatrnější. Prospěje nám procházka, masírování a koupele nohou. Při potížích nohy střídavě sprchujeme teplou a studenou vodou a mažeme krémy s obsahem kaštanu koňského. Na pleť obličeje aplikujeme výživnou hydratační masku, výborně se vstřebá.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Tělo lépe zpracovává tuky, i když Luna přibývá můžeme si dopřát více dobrot. Jíme maso, sýry i vejce, pokud jsme vegetariáni, ořechy a semínka. Ideální je v těchto dnech také konzumace brokolice, květáku, mangoldu atd. Pijeme teplé bylinko-květové čaje - lipový, šípkový, třezalkový a měsíčkový.

Zkombinujeme modrou s bílou. Vybereme křišťál nebo lapis lazuli.

Vybereme vůni šeříku nebo borovice.

Sdílejte článek
Štítky maska

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.