Horoskopy

22. září 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 22. září

Den, kdy můžeme správně vyhodnocovat získané informace a můžeme konečně vyřešit dlouho se táhnoucí pracovní a obchodní záležitosti. Plánovat důležité pracovní i finanční aktivity. Příznivý začátek  pro  plánování nových projektů, které skončí zdarem.

Luna ve Vodnáři - přibývá

symbol Trubka

Máme lehkost, nadhled, ničeho se nebojíme, máme plnou hlavu plánů. Zajímáme se víc o druhé a o společenské klima, o politiku, a celkově o dění ve světě.

Citlivější jsou lýtka, bedra a kyčle. Při sportu volíme umírněnější aktivity a pohybový aparát zbytečně nezatěžujeme, zvláště starší ročníky by měly být opatrnější. Prospěje nám procházka, masírování a koupele nohou. Při potížích nohy střídavě sprchujeme teplou a studenou vodou a mažeme krémy s obsahem kaštanu koňského. Na pleť obličeje aplikujeme výživnou hydratační masku, výborně se vstřebá.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Tělo lépe zpracovává tuky, i když Luna přibývá můžeme si dopřát více dobrot. Jíme maso, sýry i vejce, pokud jsme vegetariáni, ořechy a semínka. Ideální je v těchto dnech také konzumace brokolice, květáku, mangoldu atd. Pijeme teplé bylinko-květové čaje - lipový, šípkový, třezalkový a měsíčkový.

Zkombinujeme modrou s bílou. Vybereme křišťál nebo lapis lazuli.

Vybereme vůni šeříku nebo borovice.

Sdílejte článek
Štítky maska

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.