Horoskopy

26. září 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 26. září

Dnes si vzájemně nastavujeme zrcadlo a učíme se vidět skutečnost. Měli bychom být upřímní, především sami k sobě, a poučit se z chyb, které jsme udělali. Je to den ztišení a očisty psychiky, nalézání podvědomých vzorců, které nám brání v našem rozvoji.

Luna v Beranu - ubývá

symbol Zrcadlo

Ohnivé dny Luny v Beranu nás učí nejdřív přemýšlet, a pak jednat. Energie je aktivní; chce to pohyb, sport, a také více erotiky a sexu.

Po Úplňku můžeme cítit psychickou i fyzickou únavu; pokud možno si nedáváme velké pracovní úkoly a přesuneme jejich plnění na vhodnější období. Pečujeme o své tělo i psychiku; jdeme se projít, večer naložíme tělo do teplé zklidňující levandulové koupele.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

V těchto dnech jsou smyslové orgány a celá oblast hlavy bývají v tyto dny choulostivější; snažíme se rozdělit si práci, a pokud to nepůjde, uděláme si čas na antistresové aktivity. Ráno bychom se měli nasnídat v klidu, a nepospíchat ani u oběda. Pochutnáme si na libovém hovězím mase s velkou zeleninovou přílohou, nebo na rybích pochoutkách.

Pozor na operace v oblasti hlavy a smyslových orgánů.

Vhodnou barvou je červená nebo bílá. Ozdobíme se šperky s almandine

Vybereme vůni šafránu nebo limetky.

Sdílejte článek
Štítky Luna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.