Horoskopy

27. září 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 27. září

Snažíme se dobře hospodařit s časem i energií. Bude to náročný den. Nezačínáme nic nového; ani pracovního, ani osobního. Měli bychom se ptát sami sebe, co můžeme ve svém  životě změnit k lepšímu.

Zaměřujeme se na osobní rozvoj, vztahy s ostatními a úspěchy v pracovní oblasti. Plánujeme a sbíráme informace, ale jednat začneme až v příhodnější lunární den.

Luna v Beranu - ubývá

symbol Pavouk

Beraní znamení ovládá hlavu, proto můžeme mít sklony k bolestem hlavy, migrénám. Zajdeme si na masáž hlavy. Neunavujeme oči, omezíme vysedávání u televize, počítače. Naše pleť skvěle absorbuje krémy; použijeme masku, zábal na obličej, i na vlasy.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

V těchto dnech konzumujeme ovoce a bílkoviny, prospějí nám netučné ryby, plodová zelenina, hrách, čočka. Můžeme si naordinovat odlehčující den, kdy pijeme jen ovocné nebo zeleninové šťávy.

Může se nám líbit červeně-hnědá nebo citrónová. Vybereme bronzit nebo citrín.

Svůj osobní prostor provoníme levandulí nebo grepem.

Sdílejte článek
Štítky Luna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.