Horoskopy

28. září 2018 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 28. září

Čeká nás úspěšný den, můžeme si naplánovat důležité schůzky, obchodní jednání i pracovní pohovory. Soustředíme se a ptáme se, co je pro nás nejvhodnější a věříme, že odpovědi, které k nám  přicházejí, jsou pravdivé. Sbíráme informace a selektujeme ty nejlepší.

Luna v Býku - ubývá

symbol Orel

Cyklus Luny v Býku nás učí dodržovat sliby, které jsme dali ostatním. Také vnímat krásu a užívat si život ve všech jeho aspektech.

Luna v Býku je smyslná, tyto dny jsou romantické. Planetou Býků je Venuše, dárkyně lásky, patronka krásy a umění. Dopřejme si kulturní zážitek, navštivme galerii, projděme se upraveným zámeckým parkem, zajdeme na koncert nebo do divadla. Dáme si skleničku vína nebo burčáku, který je plný vitamínů, minerálů a enzymů prospěšných našemu tělu.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Luna ubývá, můžeme si dopřát dobroty, které uvítá zvláště Luna v Býku. Ale nepřehánějme to; ti kdož vědí, jak těžké je shodit i pouhé deko, by se měli trochu zamyslet a vybírat pečlivě vše, co konzumují. Náš krk je choulostivější, a proto preventivně přidáváme do jídla přírodní antibiotika - cibuli a česnek. Pijeme lipový a šalvějový čaj.

Pozor operace v oblasti krční páteře, štítné žlázy, trhání zubů.

Může se nám líbit zelená nebo růžová. Vybereme kunzit nebo malachit.

Může se nám líbit santal nebo pižmo.

Sdílejte článek
Štítky Venuše Býk

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.