Horoskop na dnešní den dle Luny pro 5. září

Je to čas pro zklidnění a meditaci, můžeme získat zajímavé a obohacující informace. Je důležité zklidnit se a koncentrovat se na dech. Obklopíme se předměty, které pro nás mají pozitivní náboj, a ladíme svou psychiku pomocí hudby, koupele, příjemné společnosti našich blízkých lidí.

Luna v Raku – ubývá

Symbol Želva

Připravme se na příval emocí a rychlé změny nálad, které mohou ovlivnit naše okolí.

V těchto dnech vnímáme i to, co nechceme, jsme citlivější. Snažme se omezit napjaté situace a vyhnout se negativním a kritickým lidem. Udělejme si radost, zajděme na masáž nebo si kupme něco pěkného, náladu spraví i dobrá večeře nebo sklenka vína.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Při ubývající Luně většina z nás může jíst tak, jak je zvyklá. Do jídelníčku nezapomeneme zařadit saláty – vyzkoušíme římský salát s rukolou, grilovaným kozím sýrem a ořechy. Také jsou vhodné mléčné produkty, podle výživových odborníků jsou našemu tělu prospěšnější spíše produkty z tvarohu.

Vynecháme alkohol a kávu, nemyjeme si ani nestříháme vlasy, slábnou.

Vybereme kombinaci růžové a bílé.

Z říše kamenů vybereme růžový opál nebo girasol.

Z vůní vybereme neroli nebo pryskyřici.

Sdílejte článek
Štítky římský salát

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.