Horoskop na dnešní den dle Luny pro 6. září

Pozor na nepříjemnosti, lepí se na nás komplikace i nepříjemní lidé. Nenecháme se vtáhnout do negativních her, manipulací, výčitek a kritiky. Snažíme se problémy brát s nadhledem, vědomě vytváříme harmonii a lásku a posíláme ji na všechny strany.

Luna v Raku – ubývá

Symbol Žába

Naše tělo potřebuje vydat energii, ale nepřeháníme to s náročným cvičením. Luna nám radí jít si zaplavat nebo se projdeme z práce pěšky, místo výtahu použijeme schody atd. Pečujeme také o pleť, dekolt a prsa, která jsou v těchto dnech háklivější, proto použijeme kvalitní krémy nebo pěsticí mléka.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Dnes může být citlivější naše zažívání, proto se vyhneme mastným, smaženým a kořeněným jídlům. Pochutnáme si na těstovinách, sladkých a mléčných jídlech z našeho dětství. Je důležitý pitný režim, konzumujeme především nesycenou vodu nebo domácí limonády s ovocem, medem, stévií.

Pěknou kombinací je písková a modrá.

Krásné jsou šperky s perletí nebo modrý opál.

Z vůní se nám bude líbit ambra nebo vanilka.

Sdílejte článek
Štítky jídlo energie RAKO

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.