Horoskop na dnešní den dle Luny pro 6. září

Pozor na nepříjemnosti, lepí se na nás komplikace i nepříjemní lidé. Nenecháme se vtáhnout do negativních her, manipulací, výčitek a kritiky. Snažíme se problémy brát s nadhledem, vědomě vytváříme harmonii a lásku a posíláme ji na všechny strany.

Luna v Raku – ubývá

Symbol Žába

Naše tělo potřebuje vydat energii, ale nepřeháníme to s náročným cvičením. Luna nám radí jít si zaplavat nebo se projdeme z práce pěšky, místo výtahu použijeme schody atd. Pečujeme také o pleť, dekolt a prsa, která jsou v těchto dnech háklivější, proto použijeme kvalitní krémy nebo pěsticí mléka.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Dnes může být citlivější naše zažívání, proto se vyhneme mastným, smaženým a kořeněným jídlům. Pochutnáme si na těstovinách, sladkých a mléčných jídlech z našeho dětství. Je důležitý pitný režim, konzumujeme především nesycenou vodu nebo domácí limonády s ovocem, medem, stévií.

Pěknou kombinací je písková a modrá.

Krásné jsou šperky s perletí nebo modrý opál.

Z vůní se nám bude líbit ambra nebo vanilka.

Sdílejte článek
Štítky jídlo energie RAKO

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.