Horoskop na dnešní den dle Luny pro 9. září

Dle lunární magie je dnes lepší nic důležitého neřešit. Snažme se soustředit svou mysl na pozitivní věci, na plány, což může být v cyklu kritické Luny v náročném znamení Panny těžké. Určitě se vyhneme rodinným a partnerských sporům. Snažíme se spíše o toleranci a porozumění a domácí pohodu.

Luna v Panně – Novoluní ve 20:01 hodin

Symbol Hydra

Novoluní přináší nové začátky, můžeme udělat revizi svého života ve všech důležitých oblastech. Zbavujeme se zbytečných věcí, ale i přežitých myšlenkových vzorců. Plánujeme a děláme předsevzetí do budoucna. Uděláme si osobní rituál: vyčistíme svůj prostor kadidlem, barvou je zelená a žlutá, živlem Země. Zapálíme zelenou nebo žlutou svíci a prosíme o pozitivní změny v životě, nalezení pravé míry a rovnováhy. Děkujeme za všechny zkušenosti, odpouštíme sobě i ostatním.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Pozor na alkohol, méně solíme, pozor na operace v oblasti ledvin a pánve.

Pěknou kombinací je růžová nebo hnědá.

Z minerálů se nám mže líbit bronzit nebo kunzit.

Vybereme vůni šalvěje nebo benzoe.

Sdílejte článek
Štítky Panna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.