Horoskop na dnešní den dle Luny pro 12. leden

Čas na změny, transformaci, opuštění starých přesvědčení, pokání a očistu. Můžeme snadněji uzavřít svou minulost a odpustit druhým. Vhodný je půst a čištění žaludku a střev. Můžeme si připravit léčivé přípravky, které mají velkou sílu k uzdravení. Tento den je skvělý i pro cesty za poznáním. V práci máme úspěch a vše se nám daří lehce zvládat. Měli bychom být pozorní při manipulaci s ohněm – hlídáme zapálené krby, svíčky atd.

Luna v Rybách - přibývá

symbol Fénix

Podpoříme práci lymfatického systému, nejlépe manuální masáží. Věnujeme pozornost nohám v oblasti nártů, kotníků a chodidel, vhodná je reflexní masáž. Proti kolísavé náladě pomůže relaxační koupel s voňavými bylinkami, zábaly těla a také hydratační krémy a mléka.

[[nid:5466643]]

Naše váha může kolísat, proto je důležité, co jíme, v jakém poměru a kvalitě. Živnou energií je list; připravíme si salát k obědu, pro masové typy s tuňákem, lososem nebo kuřetem. Pro vegetariány s avokádem, ananasem nebo s ořechy. I během dne popíjíme teplé čajové výluhy z bylinek.

Z barevného spektra vybereme světle modrá nebo růžovou.

Tím pravým kamenem je apatit neb kunzit. Bude nám vonět neroli nebo chrpa.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky bylinky masáž lymfatická soustava

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.