Horoskop na dnešní den dle Luny pro 16. leden

Den, kdy můžeme pocítit sílu lásky, kterou dáváme i přijímáme od druhých. Otevřeme svojí srdeční čakru, zaměřením pozornosti jí aktivujeme. Je důležité  myslet, mluvit a jednat v lásce. Pomáhejme druhým, slovem, skutkem, objetím nebo dárkem. Tento den je vhodný k usmíření a obnovování našich vztahů, nejen milostných, ale i přátelských a rodinných. V tento den není dobré cokoliv začínat, spíše směřovat energie na plány do budoucnosti.

Luna v Býku - přibývá

symbol Srdce

Toto znamení ovládá oblast šíje, krku, štítné žlázy. Necháme si promasírovat oblast zátylku, uvolnit napětí, což se odrazí i v celkovém uvolnění těla a mysli. Je zima, počasí je proměnlivé, volíme oblečení o více vrstvách. Ideální termín pro návštěvu kosmetického studia, všechny krášlící a vyživující kúry působí velmi efektivně.

[[nid:5466643]]

V těchto dnech tělo ukládá, a tak si vybíráme stravu, která je kvalitní a méně kalorická. Polévky, netučná masa, saláty a ovoce. Vyhneme se přílohám, vyloučíme z jídelníčku brambory i pečivo. Dostatečně pijeme. Bolí-li nás v krku, uvaříme si majoránkový nebo šalvějový čaj.

Krásnou barvou je lososová a šedá.

Vybereme rodochrozit nebo hematit. Může se nám líbit růže nebo moschus.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky štítná žláza Býk

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.