Horoskop na dnešní den dle Luny pro 17. leden

Vhodný den ke sběru informací a vzdělávání, osud nám může dopřát důležité informace, které mohou změnit náš život. Navazujeme nové kontakty, probíráme a třídíme informace a pracujeme s naší karmou, kterou v tento den můžeme čistit.

Den, vhodný pro skupinovou práci, nezačínáme nové projekty. Silněji působí léky, i různé krémy, intenzivně probíhají omlazující procesy. Jezme to, co podporuje naše srdce a krevní oběh, který podpoříme pohybem, cvičením. Nevhodný den pro zásnuby, svatby a počátek nových projektů.

Luna v Býku - přibývá

symbol Kolo

Energie je pomalejší; musíme se nutit do všech činností, které je třeba udělat. Především zrozencům Býka pomůže pohyb, procvičování oblasti šíje a krční páteře, mírné předklony a záklony, otáčení krkem do všech stran. Poprosíme někoho z rodiny, aby nám lehce namasíroval šíji. Pěstíme pokožku těla, která to zvláště v zimním období uvítá.

[[nid:5466643]]

Jíme střídmě a nepřeháníme to s tučnými potravinami, sladká jídla a cukrovinky také omezíme. Můžeme vyzkoušet středomořskou kuchyni, špagety a noky nahradíme nízkokalorickými těstovinami, nebo tzv. Perfekt pastou, což je zelenina upravená jako špagety. Trávení podpoříme čajem šalvějovým nebo mátovým. Hodně pijeme, především nesycenou vodu a teplé nálevy bylinkového čaje.

Vybereme kombinaci fialové a hnědé.

Krásným kamenem je sugilit nebo bronzit. Může se nám líbit vetiver nebo kopál.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.