Horoskop na dnešní den dle Luny pro 17. leden

Vhodný den ke sběru informací a vzdělávání, osud nám může dopřát důležité informace, které mohou změnit náš život. Navazujeme nové kontakty, probíráme a třídíme informace a pracujeme s naší karmou, kterou v tento den můžeme čistit.

Den, vhodný pro skupinovou práci, nezačínáme nové projekty. Silněji působí léky, i různé krémy, intenzivně probíhají omlazující procesy. Jezme to, co podporuje naše srdce a krevní oběh, který podpoříme pohybem, cvičením. Nevhodný den pro zásnuby, svatby a počátek nových projektů.

Luna v Býku - přibývá

symbol Kolo

Energie je pomalejší; musíme se nutit do všech činností, které je třeba udělat. Především zrozencům Býka pomůže pohyb, procvičování oblasti šíje a krční páteře, mírné předklony a záklony, otáčení krkem do všech stran. Poprosíme někoho z rodiny, aby nám lehce namasíroval šíji. Pěstíme pokožku těla, která to zvláště v zimním období uvítá.

[[nid:5466643]]

Jíme střídmě a nepřeháníme to s tučnými potravinami, sladká jídla a cukrovinky také omezíme. Můžeme vyzkoušet středomořskou kuchyni, špagety a noky nahradíme nízkokalorickými těstovinami, nebo tzv. Perfekt pastou, což je zelenina upravená jako špagety. Trávení podpoříme čajem šalvějovým nebo mátovým. Hodně pijeme, především nesycenou vodu a teplé nálevy bylinkového čaje.

Vybereme kombinaci fialové a hnědé.

Krásným kamenem je sugilit nebo bronzit. Může se nám líbit vetiver nebo kopál.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.