Horoskop na dnešní den dle Luny pro 19. leden

Náročný den, kdy na nás čekají mnohá pokušení, měli bychom se ovládat, nepodléhat nákupním horečkám, nepřejídat se, raději se vyhnout alkoholu a všem povzbuzujícím látkám. Doporučuje se také půst v sexu a intimních kontaktech, v tento den nás milování energeticky vyčerpává. Neděláme žádná zásadní rozhodnutí v oblasti financí, nesázíme a nehrajeme hazardní hry. Soustředíme se na svojí duši, snažíme se být v harmonii se sebou i s okolím.

Luna v Blížencích – přibývá

symbol Šakal

Vzdušné znamení Blíženců potřebuje pohyb, vzduch, a pro všechny platí: Prospívá nám cvičení! Je víkend, máme čas na procházku, vyjdeme si do přírody. Soustředíme se na dech; zhluboka se nadechneme na tři doby, zadržíme dech na tři doby, a vydechneme. Uvědomujeme si, že dech je život…

[[nid:5466643]]

Uděláme si čas na oběd v kruhu rodiny nebo blízkých přátel. Nespěcháme, jíme v klidu a vychutnáváme všechny chutě i vůně pokrmů, které jsme připravili. Dopřejeme si také kvalitní pití, které podpoří naše zažívání nebo ohřeje naše tělo, grenadinu z granátového jablka, bezinkové víno nebo nálev ze zázvoru.

Vybereme žlutou nebo oranžovou. Může se nám líbit zirkon nebo opál.

Vybereme vůní hřebíčku nebo anděliku.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky příroda vůně

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.