Horoskop na dnešní den dle Luny pro 2. leden

Můžeme být konfrontování s lidmi a situacemi, které nám přinesou klamný pohled na skutečnost. Je to den, kdy nám hrozí nebezpečí ztráty, podvodu, ale také marnivosti a pýchy. Jsme  roztěkaní a nedokážeme se soustředit, důležitá jednání a činnosti pokud možno přesuneme na vhodnější období.

Luna ve Štíru - ubývá

symbol Žába

V období štíří Luny jsou choulostivé především vylučovací orgány, věnujme pozornost očistě a intimní hygieně. Ženám se doporučují sedací koupele v bylinkových odvarech, pomoci mohou také „intimky“ s turmalínem. Mužům se preventivně doporučuje (na problémy s prostatou) dýňový olej, nebo dýňová semínka.

[[nid:5466643]]

Po bujarých oslavách nového roku si pečlivě vybíráme potraviny. Uvaříme si italskou zeleninovou polévku minestrone, nebo celerové placky. K pročištění organismu můžeme vyzkoušet jedinečnou houbu Reishi, Hlívu ústřičnou nebo Ostropestřec mariánský, který čistí játra. Na pleť naneseme kvalitní masky, např. s kaviárem, nebo s minerály z Mrtvého moře.

Může se nám líbit temně fialová nebo žlutá.

Vybereme ametyst nebo žlutý granát. Může nám vonět pivoňka nebo ambra.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.