Horoskop na dnešní den dle Luny pro 29. leden

Den, kdy se probouzejí naší síly, vhodné je i léčení – zvláště alternativní, probouzí se naše podvědomí, které je naším nejlepším léčitelem. Veškeré cíle, které si dnes naplánujeme se v budoucnosti zrealizují. Je důležité si uvědomit, že základním kamenem je naše mysl a dostatek vůle a kreativity.

Luna ve Štíru - ubývá

symbol Medvěd

V cyklu Luny ve znamení Štíra jsou naše pohlavní a vylučovací orgány náchylnější k infekcím., důsledně dodržujeme intimní hygienu. Ženám se doporučují sedací koupele v bylinkových odvarech, pomoci mohou také „intimky“ s turmalínem. Mužům se preventivně doporučuje (na problémy s prostatou) dýňový olej, nebo dýňová semínka.

[[nid:5466643]]

V těchto dnech můžeme do svého jídelníčku zařadit i ostřejší a kořeněná jídla, podpoří naše trávení. Zelenina a ovoce nám dodají „zdravé vitamíny“, bylinky celkově podpoří činnost našeho těla. Hodně pijeme, a dopřejeme si kvalitní nápoje, nejlépe fresh džusy nebo nesycenou vodu.

Může se nám líbit temně fialová se žlutou. Ozdobíme se šperkem s ametystem nebo opálem.

Bude nám vonět jasmín nebo ambra.

[[nid:5612755]]

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.