Horoskop na dnešní den dle Luny pro 5. leden

Dnes jsme zdrženliví, snažíme se třídit své myšlenky, nemluvíme o sobě ani druhých špatně. Věnujeme se očistě mysli i těla, dopřejeme si solnou koupel. Vykuřujeme svůj osobní prostor, používáme šalvěj, pelyněk, kadidlo. Zapálíme bílé svíce, v sobě i v druhých si představujeme Světlo.

Luna v Kozorohu - ubývá

symbol Hydra

Vibrace Luny v Kozorohu přinášejí praktičnost, ctižádostivost a touhu uspět v pracovní, obchodní, nebo také studijní sféře. Dokážeme lépe zorganizovat čas sobě i ostatním.

Co uděláme pro naší kostru, kolena, klouby i pokožku, působí velmi blahodárně. Dáváme pozor, abychom neprochladli, zima působí na ztuhlost pohybového aparátu. Vhodná jsou nenáročná protahovací cvičení, teplá lázeň, sauna nebo masáž. Pečujeme o pokožku, pomůže nám kostivalová nebo konopná mast. Je vhodný čas pro manikúru a pedikúru.

[[nid:5466643]]

Můžeme jíst více kořeněná, zahřívající a slaná jídla, se solí ale opatrně, kvůli zátěži ledvin. Tato ubývající fáze Luny podporuje vylučování toxinů z těla, a ti, kteří chtějí být fit, by měli pít detoxikační a odvodňující čaje, např. kopřivový nebo přesličkový. Jíme ve zvýšené míře kořenovou zeleninu, mrkev, ředkvičky, červenou řepu, brambory, česnek a cibuli.

Nevhodné jsou chirurgické zákroky v oblasti pohybového aparátu, kolen, chirurgické a plastické operace.

Vybereme kombinaci černá, bílá.

Může se nám líbt černý turmalín nebo magnezit. Svůj osobní prostor provoníme levandulí nebo mátou.

PŘEČTĚTE SI, CO VÁS ČEKÁ V LEDNU. PODROBNÝ HOROSKOP PRO VŠECHNA ZNAMENÍ!

Sdílejte článek
Štítky Luna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.